Dit ben ik: Femke Kustermans. Dagelijks bezig met mijn uit de hand gelopen hobby, eten! En dan is er nu zelfs een website, ik ben er zelf nogal van onder de indruk hoe snel het allemaal is gegaan. Maar ik zal bij het begin beginnen.

Ik ben geboren op 2 april 1989 en houd echt enorm van mijn verjaardag vieren! Wat natuurlijk niet zo vreemd is want: TAART. Ik ben getrouwd met Maikel en wij proberen er onder andere voor te zorgen dat ons inmiddels al niet meer zo kleine meisje net zo veel van eten gaat houden als wij. Naast mijn gezin en naaste familie (waar ik iedere dag mee werk maar daarover zometeen meer) word ik heel gelukkig mijn vriendinnen, rode wijn en alles wat eetbaar is. Mijn andere grote liefde is toneelspelen en ik ben met heel veel plezier voorzitter van BuitenSpel theater.

Vroeger was ik kapper maar door allerlei omstandigheden werk ik nu samen met mijn papa, mama, broertje, vriendin van mijn broertje en de allerleukste collega's bij chauffeursrestaurant Mon Amie. Naast dit alles heb ik een extreme liefde voor Harry Potter, zijn mijn ultieme guilty pleasures musicals en het Eurovisie songfestival, is mijn celebrity crush Tygo Gernandt, puzzel en lees ik graag en last but not least huil ik echt bij alles!

Maar nu meer over de reden waarom deze website er is namelijk taart en andere lekkernijen. Zolang ik me kan herinneren vind ik het fijn om in de keuken te staan. Voor een lekkere maaltijd maar vooral voor zoete lekkernijen. Hoe je van een paar simpele ingrediënten als bloem, eieren en suiker iets lekkers kan maken heeft voor mij iets magisch. Het allerliefste wat ik doe in de keuken is spelen met smaken. Ik vind niets leuker dan een nieuwe smaakcombinatie ontdekken en die dan vertalen naar een taart. Daarom zijn al mijn te bestellen taarten volledig zelf bedacht en uniek. Mijn grote droom is om een eigen kookboek uit te brengen. Dit begon met een instagram pagina, dan kon ik daar al wat voorproefjes op plaatsen en mensen om mij heen konden zelf zien waar ik mee bezig was. Als snel kreeg ik verzoekjes om taart te bakken voor verjaardagen of andere dagen waarbij je taart kan eten (alle dagen als je het mij vraagt). En voor ik het wist liep het uit de hand. Dat vind ik nog iedere dag bijzonder! Ik doe nu wat ik het allerliefste doe en ben van plan dit nog lang vol te houden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik allemaal in mijn assortiment heb, klik dan hierboven op de foto knop!

Heel veel liefs,
Femke